pátek 9. ledna 2015

Ten leden..

...tohle nemám ráda,uklízet vánoční věci.Najednou mám pocit prázdnoty.Naštěstí jsou opět všude jarní kytky a tak si můžeme dělat radost.....a teď jen čekat na příchod slunce a něžné dny.












8 komentářů:

  1. Leni máte krásný domov.Cítím tu pohodu,vlídno.milo...Také jsem neodolala tulipánům:-) Vánoce mám ráda,ale už se těším na jaro:-) Krásný víkend přeje Vera

    OdpovědětVymazat
  2. Lení,
    my už máme pár dní vánoční dekorace uklizeny, Šímovi se moc líbil červený řetěz na stromečku;-)
    Ale o to více svítíme venku a doma pálím jednu svíčku za druhou.
    Opět mi praskla nádobka na olejíček od Tebe, musím si objednat novou celou aromalampičku.Už mám dokonce v PC složku tvých výrobků, které nutně letos potřebuji :-)
    Já mám letos moc radost ze sněhu, který sice včera díky dešti a oblevě roztál, ale zima ještě nekončí.
    Také jsem už objednala letní dovču, možná výjde i pár dní na horách, nějaká kultura. Začala jsem 1x týdne cvičit sama i se Šímou, který od včera sám chodí :-)
    Na stole mám tulipány a hyacinty a těším, dnes tu na víkend zůstala dcera,.....prostě momentálně jsem optimista a těším se na další dny :-)
    Dnes jsem byla na kontrole, myomy jsou veliké, ale nedělají neplechu i díky kojení, takže mám radost, že zatím nemusím na zákrok!
    V pondělí i Tobě budu moc držet palce, aby i tvé vyšetření dopadlo dobře !
    Krásný víkend!

    OdpovědětVymazat
  3. Leni, máš to doma moc krásné. Moc se mi líbí ty domečkové polštářky. Tulipány na stole vypadají hezky jarně. Je škoda, že si na jaro budeme muset ještě počkat.
    Měj se prima a v pondělí budu držet palce. Jana

    OdpovědětVymazat
  4. Také mám vždy pocit prázdnoty když výzdobu uklidím. Koupila jsem si narašené narcisky a lezou pěkně, tak se na ně moc těším. Ála

    OdpovědětVymazat
  5. Také nemám odchod vánoční atmosféry ráda :-( , ale zase je to po měsíci změna a uvidíme, co nás ještě čeká...:-))). Andy

    OdpovědětVymazat
  6. Díky za možnost navštívení tak krásného útulného domova. Ráda někdy zase nahlídnu :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Leni, krásne..nech už je tu jar!!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Moc krásný interiér a ta keramika, ta je úplně užásná!

    OdpovědětVymazat