čtvrtek 11. srpna 2016

Taková rána mám nejraději....


.....sice je chladno,ale má to svoje kouzlo.I pohled z oken je jiný, tajemný.Jsme tu od března a tak teprve poznáváme ten pohled jak se mění a je to pro nás nové.Nasadím si holinky a procházím se po zahradě.V létě vždy vstávám brzy kvůli vedru,ale letos naštěstí pro mě horko není.Nejsem letní dítě a už se vždycky těším na babí léto a podzim,mám ráda ty barvy a když je slunce nízko.Tohle je právě to ráno jako,když je babí léto.Manžel vždycky říká,že mám štěstí,že pracuju doma a že tak vlastně žiju v trochu naivním světě.Protože on za volantem do práce z mlhy radost nemá.

Všude máme padančata tak to bude zase štrúdl:)))

Včera mě opět políbila červená můza a tak jsem natřela stolek,který mi udělal můj tatínek.Dnes mě čeká stará židle na ozdobu ke dveřím tak se zase tak těším:)) jasně ,že pak zase vložím fotky:))ty barvy mě tak příjemně ovlivňují,nevím proč jsem se předtím tak bála.

Mějte krásný den všichni.Lenka

 

ps:všem co si píší o stavbu digestoře slibuju,že dohledám fotky a vložím 

 

 


 
















16 komentářů:

  1. Leni, to jsou kouzelné fotky nádherných míst ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  2. Leničko, moc obdivuji a kochám se...už dlouho u Vás :-) :-*

    OdpovědětVymazat
  3. Leničko, moc obdivuji a kochám se...už dlouho u Vás :-) :-*

    OdpovědětVymazat
  4. Leni, krása, krása, krása...... Marki

    OdpovědětVymazat
  5. Leni je to nádhera,ta červená se k Vám skvěle hodí :-) Prosím Vás co to je za barvu?Já natřela komodu a dětskou židli červeně,ale mám jiný odstín,ta Vaše se mi líbí víc :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to je oříšek,protože si barvu míchám.Používám jahodu od eternalu k tomu červeno hnědou a pak trochu zelené.Jsem do barev blázen a mám jich doma hodně a tak to právě míchám.Protože se mi nehodila žádná koupená hotová,všechno to hrozně řve.Lenka

      Vymazat
    2. No ty joo,tak to je dobry,tak holt nakoupim vice barev,diky za info :-) Mate to nadherny ;-) Mejte se krasne Jana.

      Vymazat
  6. Leni, to je taková krása. Barva oken, pohled z okna ven, klid, pohoda...
    Kochám se každou fotkou a moc Vám fandím :-))) Lidka

    OdpovědětVymazat
  7. Leni, to je taková krása. Barva oken, pohled z okna ven, klid, pohoda...
    Kochám se každou fotkou a moc Vám fandím :-))) Lidka

    OdpovědětVymazat
  8. Leni, máte to všude krásné... opakuji se, ale u Vás se vždycky kochám... :-) Těším se na další fotky a příspěvky.... :-)
    Leni můžu se Vás zeptat, kde se dají koupit ty malé černé háčky na zavěšení? Máte je v kuchyni nad vařícím centrem, a nyní jsem je viděla i na červeném stolku? Chtěla bych je na starou polici... Moc děkuji za odpověď a přeji hezké dny Šárka

    OdpovědětVymazat
  9. Nádhera kam oko na fotkách dohlédne♥

    OdpovědětVymazat
  10. Krásně si svoje "doma" zvelebujete ... a ty výhledy! Můžu se zeptat, kde se dá sehnat ten stojánek pod barel, v minulém (nebo předminulém) příspěvku? Děkuji!

    OdpovědětVymazat
  11. Ty fotky jsou skvělý a moc ráda na ně koukám.

    OdpovědětVymazat
  12. Neuvěřitelně krásné, nejdřív krásný první domeček a nyní během chvíle taková stavba a opět vše vymyzlené. Terasa je krásná, jen se chci zeptat, když není krytá, zda vše za deště uklízíte. Mám stejnou terasu a nábytek, i když zahradní, dost trpí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko já ani nevím:)Látkové uklidím podle předpovědi a dřevěné kousky ty už jsou na dešti tolik let.Červený stolek sice teď chvilku,ale věřím,že to bude dobré.Zastřešení nechceme ,nějak se to ke stodole nehodí.Nechávám na dešti i proutěná křesílka,Každý rok je přetírám ořechem a už je to tak pět let a pořád drží.Ale kdoví jak dlouho ještě:)

      Vymazat