středa 10. června 2015

Téma mastné vlasy....

řeším stále.Patřím k těm ženám co si musí mýt vlasy každý den.Už tolikrát jsem si říkala,že napíšu o tom úžasném šampónu,ale měla jsem pocit,že je to hloupé.Určitě ho znáte z dávných dob,možná někdo používáte.Sama ho používám dva roky a díky němu už nemám takové problémy.I kdyby to mělo pomoci jen někomu z vás budu moc ráda.

Je to suchý šampón Amica a nedám na něj dopustit.Krásně voní.Nasypu do dlaně a vtírám si jej do kořínků,hlavně kontury kolem obličeje.

Protože už pár kamarádek jej také používá myslím,že určitě stojí za zmínku.Stojí 25kč a krásně pak voní vlasy.Jsem ráda,když si tedy nemusím umýt vlasy tak často a použiju ho.Nejhorší je když kořínky se zmastí a jinak jsou vlasy suché.A když si jsem je stále dokola myla, bylo to ještě horší,vlasy zplihlejší.S tímto suchým šampónem naopak vlasy neplihnou.Hodně ho používám,když jedeme někam na pár dní a nemusím řešit žádné mastné vlasy.Musíte opatrně stačí málo ,sami zjistíte kolik toho je potřeba.Vydrží několik měsíců.

Tak snad to někomu z vás pomůže:)))))





6 komentářů:

  1. Leni, díky za tip, právě řeším podobný problém, takže moc ráda vyzkouším.
    Krásný den. Renata

    OdpovědětVymazat
  2. Leni, někdy levné produkty předčí ty dražší, tohle je jeden z případů...
    Krásný den
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  3. V pubertě jsem ho na vlasy také používala, je to už hodně dávno, vlasy už mám v pohodě, vydrží suché i týden.
    A nezkoušela jsi tuhý mýdlový šampon na vlasy? Píšu o něm na svém blogu.
    Krásné dny.
    Ála

    OdpovědětVymazat
  4. Leni, nedávno mě kamarádka doporučila suchý šampon ve spreji z DM drogerie. Nevěřila jsem. ale vyzkoušela! Rozhodně není špatné mít doma v pohodovosti tuhle vychytávku.
    Přeji hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Šampón znám, ale četla jsem recenze a odborníci se shodují, že suché šampóny jsou příliš drsné a měly by se používat raději jen zcela výjimečně (už přesně nevím čemu škodí - jestli kůži nebo zdraví vlasů...). Mně pomáhá, když si vlasy myju méně často... tzn. když si je budu mít jednou za týden, budou sice pár dní vypadat děsivě (svážu do culíku či copu a tam se to ztratí), ale když je budu mýt každý den, jednak je zničím, a jednak je to otrava. Taky je dobré vyzkoušet různé šampóny a přejít k něčemu co nejvíc přírodnímu... Údajně by jedním z nejlepších měl být ten starý známý březový, jen se nemá používat úplně dlouhodobě.

    OdpovědětVymazat
  6. Ještě se na příliš mastné vlasy doporučuje trvalá, ta je totiž tak sadisticky vysušuje, že by to mohlo pomoct.

    OdpovědětVymazat