čtvrtek 3. března 2016

Bydlení ,dlouhá mezifáze....

.....ahoj vám všem.

Najednou je tu březen a když se otočím zpátky mám slzy v očích.Příští týden už se snad dočkáme....Přesto,že je to rok co jsme začali předělávat stodolu a to opravdu není tak dlouho.Někdy mám pocit,že jsou to roky a ono přitom tak uteklo.Tak vám ukážu pár fotek co jsem nasbírala.Jediné co opravdu nevím jsou obklady za vařič a taky jestli zase bude kuchyň bílá.Už jsem si byla tak jistá,že bílou už ne a přála jsem si masiv ořech.

Jenže se najednou bojím,aby to nebylo tmavé.Říkáme naší budoucí kuchyni kovárna,to ta digestoř,ale už teď je to moje láska.Tak to ještě nechám chvilku uležet:))))ať ji pěkně domazlím:))

Tak jo ,to bylo ode mě vše a já zase budu fotit do zásoby.Mějte se krásně.Lenka





















25 komentářů:

  1. Úžasné!!! Držím pěsti a posílám spoustu sil do další prace... ;-) těším se na další fotečky.

    OdpovědětVymazat
  2. Páni...už se to hezky rýsuje! SUPER!
    M.

    OdpovědětVymazat
  3. Leni, budete to mít moc hezké. Ráda jsem k Vám koukala už do původního domečku. Barvy jsou problém...:-)...sama s tím teď zápasím. Pustili jsme se taky do stavby a já se zdrhla:-) už u oken....o podlahách a lince ani nemluvím. Hlavně mám nějakou představu, pak se podívám na vzorník a ta barva tam není....:-(.....no..není to jednoduché, když má na to pak člověk koukat třeba už celý život...:-)))...že jo....:-))) Tak přeji hodně nápadů a těším se zase na další fotečky....
    Sabina

    OdpovědětVymazat
  4. To je teda změna a tolik práce za vámi...a ještě před vámi. Těším se na další obrázky a jsem zvědavá na TY barvy.....Hodně zdraví a sil...hezký večer.

    OdpovědětVymazat
  5. Leni ahoj, páni krásně se to rýsuje, kuchyň bude luxusní, hrozně se těším na další fotky.
    Měj se moc krásně a vydrž, uteče to jako voda a budeš s úsměvem vzpomínat pa pa Zuzka morkusovic

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotečky, taky už se těším na konečnou podobu. Mně se dřív taky moc líbila bílá, nicméně teď jsem viděla temně šedou a byla jsem docela na vážkách, do které bych šla..... U obkladu jsem se zamilovala do Majoliky z Raka :-). Určitě se rozhodnete správně. mějte se. Dana

    OdpovědětVymazat
  7. Je to určitě Leni náročné, ale práce postupují, brzy se již dočkáš.
    Drž se :o).
    Přeji hodně další a další energie.
    Ála

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá to nádherně, to bude originální bydlení :-) Já se také těším na finální podobu :-) Měj se Ivana

    OdpovědětVymazat
  9. Leničko vydrž, uběhne to jako voda a budete mít krásně. Už se těším na další fotky..a keramiku děláš moc hezkou.Určitě si něco objednám...:-D
    Hezký den přeji
    Daška

    OdpovědětVymazat
  10. Hi dejar friend, qué bonito colorido ese verde ,espero que tengas un buen día
    Cariños

    OdpovědětVymazat
  11. Leni, už ted s jistotou říkám, že to tam neskutečná oáza, krásné protože si přesně představuji,jak to došperkujete:-) i my pomalinku pokračujeme v bydlení a předělávání, držím vám palečky, mějte se moc krásně
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  12. Dobrý den Leni,

    dlouho jsem kontrolovala Váš blog, jestli máte nové příspěvky a Vaše další krásné fotky. Uplně jste mě nadchla. Obdivuji Váš vkus energii a cit, který na mě z těchto stránek přímo sálá. Moc Vás zdravím. Hanka

    OdpovědětVymazat
  13. Leni - je to nádherné už teď, bude to určitě vypadat úžasně, ať se rozhodneš pro tu nebo tu variantu ✿
    Těším se na další fotografie a moc držím palce, aby to uteklo jako voda a ty si se dočkala (my "obdivující" též :))
    Krásný jarní den přeji, Renča

    OdpovědětVymazat
  14. Leni, nás tohle všechno čeká, přestavba domečku a už teď mám z toho hrůzu, že to nedáme, ale jsou dnové, kdy si říkám že to dáme, že mám šikovného muže a to co neumí, na to má kamarády. :-D hodně síly do další přestavby.

    OdpovědětVymazat
  15. Leni to je nádhera. jsem úplně nadšená z té "kovárny". My jsme měli původní kuchyň tmavou, ale líbila se mi. a teď v novém mám olivovou a jsem z ní nadšená. je to podobná barva jako máte okna. jsme tu už 7. rok a vůbec se neokoukala.
    přeji hodně sil do budování a taky se moc těšímm na finální fotky.
    Majka

    OdpovědětVymazat
  16. peckáááááá,těším se na další fotečky,máte to moc krásný.
    Romana

    OdpovědětVymazat
  17. Leni,moc té zdravím z nemocničního lůžka.A novy domov budete mít už jen z fotek uzasny.Jestli mohu napsat svůj názor,tak bych šla u Vás v kuchyni do ořechu.Světla máte dost,tak bych se tmavě barvy nebála.Mějte se krasne!

    OdpovědětVymazat
  18. Máte za sebou kus dobře odvedené práce. Je vidět, že je Váš manžel moc šikovný a dává do práce kus sebe. Je to znát na každém detailu. Ať zvolíte jakoukoli barvu, tak to určitě bude úžasné. Už z Vašeho minulého bydlení bylo znát, že máte pro zařizování dokonalý cit. A Vaše keramika a i další výrobky se budou v novém domově skvěle vyjímat. Krásné jarní dny plné inspirace přeje Monika

    OdpovědětVymazat
  19. Leni, pěkně to u vás poskočilo. :-) Jste moc šikovní a to srdíčko je cítit i na dálku... S jarním sluníčkem půjde práce ještě více od ruky. Mějte se báječně! :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Leni, náááádhera !!!!! Vypadá to krásně !!!! Marki

    OdpovědětVymazat
  21. Máte to moc krásné. Jste neskutečně pracovití lidé a máte můj obdiv.Jsem ráda, že jsem Vaší dílničku mohla navštívit osobně :-) Moc se mi u Vás líbilo :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Lenka, digestorový kútik vyzerá úžasne.Kuchyňa bude jedinečná. A farba? Ja som túžila po bielej, dali sme tmavý masív a vôbec neľutujem. Dispozíciu máme presne ako vy - kuchynské okno, vstup na terasu, stena oddeľujúca obývačkový priestor a svetla je dostatok.

    OdpovědětVymazat
  23. Bude to nádherné bydlení a místo pro tvorbu. Máte šikovné ruce a krásné nápady! Anička

    OdpovědětVymazat
  24. Wau tak to je super bydlení, ale asi dost práce při takové rekonstrukci, nejvíc se mi líbí ten krb nebo to jsou kamna a nebo pec? Máte třeba někde detailní fotky jak ty kamna vypadají třeba už hotové? To by mě moc zajímalo, jinak bych chtela taky nějaké takové bydlení ale jelikož bydlíme v Praze ve větším bytě v takové novostavbě tam krb nebo kamna není možné mýt. Můžu obdivovat jen u známých na vesnici a nebo třeba a nebo takhle někde na fotkách.

    OdpovědětVymazat