úterý 4. října 2016

Jak jsme chytali myš....

......tak si tak ráno v sobotu ustelu čistou, povlečenou postel,kochám se jak je to krásné.

Když se za chvíli vrátím,koukám copak to tam máme.Že by drobek?Myší hovínko NE!!!!

Kde proboha odkud?Ach jo ten pocit, fuj.Přes den už jsme o ní nevěděli.Nikde nic.Jeli jsme pro pastičky,všude rozmístili.Bylo mi jasné,že v noci nebudu mít tvrdé spaní.A taky,že jo ,najednou něco slyším.Pomaloučku rozsvítím a jak se lekla zůstala strnulá kouká na mě.Vyletěla jsem z postele,běžela pro vysavač jak mi poradil táta.Manžel mezí tím vzal dlouhé koště, zavřel dveře,aby nikam neutekla.

Akce v jednu v noci,ale podařilo se vysavačem jsem ji vysála.Pak jsme ho dali ven a ráno tam nebyla.

Tak moc doufám milé myšky,že už bude klid a zůstanete si pěkně venku a ne v naší posteli:((

 

 



10 komentářů:

  1. Leni, vysavačem vysát? to jsem nikdy neslyšela. no jo, už se stahují do tepla. my jak máme pořád na terasu otevřeno, tak nedávno tak sedím večer u televize a najednou na skříňkou pod televizí vidím, běží myška. tak jsme prohledali co šlo a nikde nic. tak jsme nastavili pastičky a najednou vidím, běží zpátky, tak honem, koště a já po ní. a ona nikde. To není možný, hledám a najednou kouknu a ona mezi zdí a skříňí asi tak 50 cm nad zemí. tak odtáhnout skříň a šup, bylo po ní. ale ten pocit, že mi běhá po domě, uff, já ten jejich smrádek tak nemám ráda. ještě v deset večer jsem vytírala všechno a druhý den nanovo.
    přeji hezký den Majka

    OdpovědětVymazat
  2. Zlatý myši :) já se smrtelně děsím pavouků... ale to prostě ten život v baráku nese sebou :) ... jednou jsem dokonce takhle u špajzu málem šlápla na žábu... když jsem začla volat na drahého - šmankote, tady je žába... tak si myslel, že jsem se zbláznila :))
    Vysát myš to jsem taky ještě neslyšela :)) to zní děsivě :)
    Krásný podzim!! Šárka

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Leni, letos to prý řeší i lidé v paneláku, nejen v domcích. Také jsem slyšela , že ty myši umí běhat i po kolmé stěně...ufff. Tak jsem si představovala, jak jste ji vyndávali z vysavače :-) resp. pytlík z vysavače... Za mě dobrý :-) V létě jsem se smála, když Lucka Living chytala vosu vysavačem a teď čtu, že ty myši. No teplá zima udělala své. Přeji, ať už se vašemu domečku vyhýbají. Věrka

    OdpovědětVymazat
  4. já jsem jednou v noci šla na záchod a myš jsem zašlápla ... no nemusím popisovat, že v tu chvíli jsem vzbudila jekotem celou vesnici a sprchovala se snad ještě hodinu potom .... brrrr
    simona

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tedy, klobouk dolu před Tebou, já zjistit, že je v domě myš, už bych tam nebyla....chichi. Nu a když nějaká ta myš leží na cestě, tak nejdu ani tam, než ji někdo odstraní. Zvládám všechno, vyženu a seberu opravdu kde co, ale myši nezvládám.
    Krásný podzim, tedy dnes je to tak na zalezení do postele páááá Zmorkusovic

    OdpovědětVymazat
  6. Takové malé zvířátko a tak mne dokáže dovést do hysterické stavu, že jsem kdysi (když jsme se nastěhovali do domu) seděla na kuchyňské lince a ječela, volala manžela ať ji proboha chytí. No nechytil, až na pastičku. Ale musím říct, že ač bydlíme jako poslední dům v ulici a kolem nás jsou již jen louky a pastviny, myši se drží mimo náš dům. A za to jsem velmi šťastná :o)). O vysavači jako lapači myší jsem fakt neslyšela Leni :o))).
    Ála a přeji zimu bez myší !!

    OdpovědětVymazat
  7. Leni, já bych se zbláznila!!! myši nesnáším, bojím se jich, štítím, fuuuuuuuj. Doufám, že to byla první a poslední myš ve vašem domě :-)
    pohodový den :-)

    OdpovědětVymazat
  8. No nevím jestli jste se jí zbavili - myš totiž vždycky najde cestu zpátky . Zapojila bych do hry kočičku :-))

    OdpovědětVymazat
  9. Lení,
    už jsem v bytě žila s kdečím, vodní želva, had škrtič, gekonem, ....ale myšku bych v posteli teda nedala !
    Taky bych zapojila do další akce kocoura.
    Já zatím po domě honím jen pavouky ;-)
    Přeji podzim bez nezvaných hostů !
    P.S.Nedávno se mi o tobě zdál živý sen !
    Přijela si s rodinou k nám do městečka na sraz blogerek a všem rozdávala tvoji keramiku a dobrou náladu :-)
    Stále to mám v hlavě !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko tak to bych opravdu moc ráda:))
      S naší myškou to mělo pokračování.Přišla další dílnou naštěstí jen do prádelny.Tak jsem ječela,že zase utekla zpátky,ale já dala všude jed.Jenže náš milej pejsek je takový čmuchal,že jeden vyštrachal a sežral.Tak jsme zase letěli k doktorovi kde se musel vyzvracet.Není to jednoduché:)))pa

      Vymazat