pátek 17. února 2017

Neumím nosit černou barvu...

...když jsme měli rozloučení s bábinkou,šla jsem do šatny najít co se hodí na pohřeb.

V tu chvíli jsem si uvědomila,že nenajdu nic černého kromě legín a starého pracovního svetru.

Ve svém šatníku nemám nic černého.Prostě ji neumím nosit ,necítím se v ní dobře.Když si jdu něco koupit nikdy po ní nesáhnu.A tak jsem zaměřila na to jaké barvy vlastně v šatníku mám.

Nejvíce nosím věci červené a bílé.V červené mám pocit,že zářím a bílá mě uklidňuje.No a jasně ke všemu nejvíce džíny.Ale nějak začínám pokukovat po věcech co šijí šikulky na fléru.Flér začínám teprve objevovat a pomalu si hledám od koho bych si na sebe něco objednala.

Musím říct,že se mi tam toho líbí spoustu.Taky zjišťuju různé názvy věcí jako například WRAP.

To jsem asi opravdu hodně mimo, vůbec to neznám.

Objednala jsem tedy první kousek svetrowrap od této paní Vendy a zde je také odkaz na její obchůdekhttps://www.fler.cz/myfairy

Je krásný co říkáte a najdete u ní překrásné šaty,trika na ty se taky moc těším:)) blíží se jaro ,tak hurá do toho dámy ať nám sluší.





6 komentářů:

  1. Leni,tak to jsme mimo dvě;-)Já slovo Wrap ve spojení s oděvy čtu také poprvé!Díky,mrknu také na odkaz na Fleru.Já sama poslední dobou nosím hodně tmavě modrou a šedou,z barev ještě červenou a vínovou,ale i černou a bílou v kombinaci.Krásný víkend!

    OdpovědětVymazat
  2. Černou taky moc nenosím, i když jsem už i na tu sáhla a není to tak špatné. Teď mám období šedé a starorůžové - takové moje dvě stálice. S blížícím se jarem to bude o ostřejší barvy, už se těším. Měj se hezky Leni, D.

    OdpovědětVymazat
  3. Leni tak to s barvami máme úplně stejné. Sice černou v šatníku mám, ale jsou to šaty, sukně či jeden svetřík do divadla. V běžném životě černou vlastně nenosím vůbec. Také se v ní necítím moc dobře. Oblíbenou asi úplně nejvíc mám malinovou.
    Pak červenou, šedou, hnědou, začala se mi líbit i sytě modrá, no spíš to mám podle nálady :o).
    A zrovna potřebuji trika, tak díky za odkaz.
    Měj hezké dny.
    Ála

    OdpovědětVymazat
  4. Leni, wrap-kabátek je parádní! Tohle označení v souvislosti s oblečením také neznám, znám jen wrap-tortilu, tedy jídlo :-) A když se na kabátek zadívám, už chápu ten název - kabátek je stejně "zatočený", přesně jako ta tortila :) :) :)
    Vybrala sis skvěle a věřím, že ti červená sluší. Na Fleru je spousta šikulek, člověk by tam utratil majlant :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Leni svetřík vypadá moc dobře. Snad budete mít víc štěstí než já, objednala jsem si na Fléru oblečení čtyřikrát a nikdy jsme spokojená nebyla a dvakrát dokonce vracela, protože zakoupený kus vůbec neodpovídal ani materiálem ani vyobrazením,prostě smůla. Takže hodně štěstí při nákupech :)

    OdpovědětVymazat
  6. Na Fleru jsem pečená vařená. Je tam tolik pěkných věcí, že by je člověk nejraději všechny vykoupil.

    Piosek

    OdpovědětVymazat