sobota 10. prosince 2016

Malování bílou temperou na okno....

...kdysi jsem to viděla v chalupáři a moc se mi to líbilo.Tak proč to taky nezkusit.Mám ráda, když se zdobí hlavně pro oči dětí a Matyáš je nadšený.Aspoň jsme si vytvořili malou iluzy,že venku sněží:))

Stačí jen bílá tempera,malý šteteček a trocha vody.Spíše barvit hustě,aby vám to nestékalo,teda jestli se najde někdo kdo také zkusí:))

Užívejte tyto krásné dny,my kramaříme a vyndaváme zapomenuté vánoční poklady z krabic.To je vám nádhera jak to člověk za ten rok zapomene a pak najednou jé a my máme tohle a tohle.Jako naše milované vánoční polštáře od Pavly Glosové.Matyáš to zbožňuje ,je kramář po mě.Jedna moje zákaznice Hanička psala,že má advent skoro raději než samotné svátky a já se k tomu přidávám,že já též.Vánoční úklid rozhodně nedělám,myslím ,že během roku uklízíme průběžně dost a kazit si vánoce uklízením skříní a tak, kdepak to ne:)))

Mějte se krásně.Lenka

 

 




 

 

 






 

9 komentářů:

  1. Leni,
    vypadá to jemně,vánočně a moc se mi to líbí.A ty polštářky wauuuu ty se mi líbí strašně moc.
    Přeji krásný,pohodový adventní víkend.
    Renča

    OdpovědětVymazat
  2. Malůvky na oknech jsou skvělé!!! Měj se krásně Leni! Ivana

    OdpovědětVymazat
  3. Prekrasne Leni...vankusiky aj malovane okna !!!D.

    OdpovědětVymazat
  4. Malování na oknech je jemńoučké, něžné... :-)A polštářky jsou kouzelné, mile dolaďují atmosféru. Máte to doma moc hezké. A s tím úklidem souhlasím. Nechápu, proč bych měla uklízet skříně zrovna před Vánoci, když je uklízím průběžně během roku. ;-)Pohodové dny. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Lenko, malování na oknech je úžasné ... a ten výhled .. to je balzám ... výzdoba na oknech a vůbec doma i polštářky .. všechno lahodí oku ..
    Přeju krásnou adventní neděli. Jarka

    OdpovědětVymazat
  6. Lenko, ani nevíte, jak ráda čtu Vaše slova o úklidu :) U nás zatím ani to cukroví není. Věřím, že na něj ještě dojde. Ale adventní čas mám moooc ráda a nechci si jej kazit tím "co by se mělo" :) Okenní malbu máte parádní!!! Jola

    OdpovědětVymazat
  7. Leni, krásně si s Matyáškem malujete, není nic krásnějšího než společné přípravy, společné těšení. A máte krásný výhled na Říp :o). A ty polštářky bych si také vybrala!
    Měj krásný předvánoční dny.
    Ála

    OdpovědětVymazat
  8. Ta okna máte vyzdobená moc pěkně :-) . Já na ně přes zimu stříkám umělý sníh. To je totiž jediné, co dokážu :-D . Nakreslit bych na ně nic nedokázala. Máme velká plastová okna z Pramos, tak si je na Vánoce také zdobím. Namalovaná okna dodají zimě a Vánocům takovou pěknou atmosféru :-) .

    OdpovědětVymazat