pátek 19. září 2014

Budoucí keramici?

A tak jsme začali šestý rok našeho keramičení v obecní dílně.Většina dětí je se mnou od začátku a tak nám ani nezbývá místo pro nové děti.Jsem na ně hrdá,některé začali ve čtyřech letech a dnes jsou to slečny keramičky.Kluci jsou s námi teď dva a že vydají tak za deset:)))Dnes už dokáží vytvořit opravdu díla a na kruhu už to některým jde skoro jako mě:))

Mám je moc ráda,každý z nich je úžasný vyjímečný člověk.Jsem šťastná,když si zasloužím jejich vřelý úsměv.Moc si přeju,aby na světě bylo co nejvíce takových dětí.Aby na ně rodiče měli čas,snažili se je vést životem bez té děsné techniky co je všude kolem nás.Ach jo kam pořád spěcháme copak nám něco uteče?Jedině tak život a ty vzácné chvíle co máme,když jsme všichni spolu.

Myslete na své děti ,vždyť oni jsou naše budoucnost.

 









4 komentáře:

  1. Leni, na dětech je vidět jakou mají radost z keramičení, ty vázy jsou vážneě jedinečné, jak ráda bych je zkusila a kruh, to je pro mě velká neznámá. Přeju spoustu tvořivých dní tobě i dětem :o))
    Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Leni, krása...dýchá to ze všech fotek...radost z tvoření...i my už se těšíme na kroužek keramiky, jako loni tak i letos. Škoda, že nebydlíme blíž, vím, kam bychom chodili :-) Tak moře radosti z tvoření...Věrka

    OdpovědětVymazat
  3. Leni, je vidět, že jsou děti velmi spokojené a mají z tvoření radost. Jsou moc šikovní .
    Je to od Tebe krásné, že věnuješ kus svého času dětem . Oni si toho váží, ty úsměvy hovoří za vše.
    Měj se krásně. ...Jana

    OdpovědětVymazat
  4. Lenko, máte krásnou dílnu a velmi zapálené a zaujaté studenty.
    Musí to být radost.
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat