pátek 16. září 2016

Jsem nepoužitelná....

....mám to tak vždy ,asi nejsem sama.Omlouvám se,že nevkládám a to jste mě tak chválili,že jsem konečně rozběhla blog.Dusno mě zabije a to jsem relativně mladá:))

Prosím ať už se ochladí ať zase můžu fungovat.Padá to na mě ze všech stran.Dokonce i práce,kterou mám tak ráda mi leze i ušima.Kdybych se mohla válet u vody, jó to by byla jiná.Držte se, vy komu ta vedra taky vadí,já zase přijdu.Lenka




8 komentářů:

  1. Leni, tak mi mluvíš z duše, celý den jsem venku, není kam se schovat a tak mám pocit, že zkolabuju nebo mi z toho hrábne, snad už se dočkáme normálních teplot, vydž!
    Marcela

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem Leni spokojená i s těmito vedry, ale bude to tím, že pracuji doma v chladu kanceláře a pak se jdu na zahradu prohřát na sluníčko, načerpat vitamín D nebo vlezu do bazénu (ale ten vždy přes noc děsně vychladne). Takže já si lebedím :o))). Mám prostě teplo ráda.
    Krásné dny a neboj, už to má skončit úplně.
    Ála

    OdpovědětVymazat
  3. Dnes se už ochladí i když mě to teplíčko vyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem teplomilný člověk a horka zvládám dobře, ale je pravda že když v tom horku člověk musí běžně fungovat je to vysilující. To kdybych mohla lenošit na dece, to by byla jiná! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Rozumím ti, naštěstí máme stále v provozu bazén, tak se je kde ochladit... ale už to končí, nebo
    víkend bude chladnější.
    Měj se, Pavel

    OdpovědětVymazat
  6. Jeeee Leni,jak tě chápu. Mám to samé. Sluníčko nám ráda,ale ty vedra jsou vysilující. Tak snad se nám brzy trochu ochladí ;) hezký pátek!!! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Leni, nejsi sama, doma mi práce stojí, v dílně práce stojí, všechno jde tak nějak pomalu a nebo vůbec. Aspoň, že ty noce už jsou trochu chladnější, že se aspoń člověk vyspí. Zahrada je suchá jako troud. Neustále se přemáhám a říkám si, že musím vyrábět, balit balíky, pálit a mít v dílně 60st. , ale včera jsem si řekla, že už to nemám za potřebí, do dílny jsem ani nezašla a lehla si na lehátko pod strom a prostě odpočívala. Což jsem už neudělala několik let:-) Tak ať vydržíme, vodu už nám snad vezou a ochlazení taky, Pavla

    OdpovědětVymazat
  8. Já taky ta vedra špatně snážím. Mám v práci kancelář na jih, klimatizace žádná... Domů dorazím tak ubitá horkem, že zvládnu jen vanu a večeři... Taky mi všechno stojí a domácnost podle toho vypadá...
    Stáňa (werka13.blog.cz)

    OdpovědětVymazat