úterý 13. prosince 2016

Kabelkový skřítek a další jiní....

...pak kuchyňský,špajzíkový,koupelnový ,v dětském pokoji a nejvíce jich je v šatně no a vůbec nemluvím o dílně,kolik tam se mi ztrácí věcí.

Nejlepší je ,když mě třeba chytne policajt a nemám řidičák,u doktorky nemůžu najít kartičku pojištěnce.Pak si teda večer sednu k té milé peněžence a vyndavám pěkně kousek po kousky a všechno mám.Nechápu.Jdu večer spát,ale chybí jedna moje milovaná teplá ponožka a pak tam najednou ráno zase je.

To nemluvím o klíčích od auta,bože kde je mám?Jdu k autu a oni jsou zvenčí ve dveřích.A klíče od domu ,no tak na ty jsem si dala dlouhou tkaničku a dávám si je jako malé dítě na krk,funguje to:))

Už několik dní prohledávám prádelnu a šatnu a nemůžu najít své nové triko.Do toho se v noci vzbudím a uvědomím si,že skřítkové musí dát něco synkovi do adventní ponožky.Tak poslepu vytahuju ze zásob a vkládám to potají do ponožky.No nejsem já,ale milý skřítek bordelářník chaotik a zároveň dělám tolik radosti?Jsem ve znamení ryb a to znamení na mě naprosto sedí.

Sama nad sebou se musím upřímně smát:))a to ještě nejsem tak daleko jako můj táta,který ustavičně hledá brýle,které má na hlavě.






5 komentářů:

  1. Lenko moc děkuju, mám to stejně, také jsem ryba a věčně něco hledám. Vždy nacházím jen, to co jsem hledala před tím a to co hledám aktuálně nenacházím...
    Monika

    OdpovědětVymazat
  2. tak u nás zase řádí zášupšáníci .... na jméně ale asi vůbec nesejde, protože dělají úplně to stejné :)
    Ráda bych vám chtěla poděkoat za receptík na tatrankové pracny .... fak jdou skvěle vyklepávat a pracuje se s těstem jedna báseň a ta chuť ..... no prostě jsou nejlepší ....
    Simona

    OdpovědětVymazat
  3. Aj ja to veľmi dobre poznám :-) Tie okuliare nehľadám iba vtedy, keď ich nosím na hlave vo vlasoch, ale už sa mi stalo, že som ich hľadala a mala som ich na očiach! Tak to už je čo povedať :-( A to nie som vôbec v znamení rýb.

    OdpovědětVymazat
  4. :o))) tak tyhle skřítky naštěstí doma nemám. Od malinka jsem pečlivka a mám ráda ve všem řád (za což mne ostatní členové rodiny občas neměli rádi). Nepamatuji si, že bych někdy něco ztratila, a pokud něco občas hledám, tak jenom malou chvilinku než mi doklapne kam jsem to položila :o)).
    Leni, je to naprosto normální, už jsi se s tím narodila a tak to prostě je, nic s tím asi nezmůžeš. Mám kamarádku, která je celý život na tom podobně a její muž skoro také, to je potom horší, hledají neustále něco, ztrácejí klíče, peněženky atd, atd...
    Krásné dny ti přeji bez ztrát a s nálezy.
    Ála

    OdpovědětVymazat
  5. Já také často hledám klíče od auta :-D Nejhorší je, že je přítel nedává na věšák, ale nechává je někde válet, takže je jejich hledání dost komplikované. Jsem ale ráda, že už nemáme jenom jedny klíče, ale že pořídil ještě vystřelovací klíč . Už se ale přítel zlepšuje a klíče od auta dává tam, kam patří, takže je většinou najdu na věšáku. Tak snad už máme to věčné hledání klíčů za sebou.

    OdpovědětVymazat