pondělí 20. srpna 2018

Jak ten čas letí....

...všechny vás srdečně zdravím:)) já vím už dlouho jsem nic nevložila. Fotky jsou z průběhu léta, ale nedalo mi to, tak vkládám co mám. Letošní léto je krásné a zároveň náročné. Ty teploty mi opravdu nedělají dobře. A nedělají dobře ani kytičkám tak snad v září zase něco dosadíme, protože holých míst v záhonech máme ještě spoustu. Plány kolem domu, které jsme měli na léto, necháme také na chladnější počasí a tak se zkrátka flákáme:))však nám ta práce neuteče. 

Mějte se krásně a moc děkuji, že občas písnete ať pokračuju ve psaní blogu, tak já se pokusím:)))Lenka








































13 komentářů:

  1. Lenko, dobrý den a krásné léto přeji. Fotky jsou krásné, opět jako z časopisu o bydlení. Vždy mne upoutají Vaše krásné keramické výrobky a celková malebná pohoda a klidná atmosféra. Také žasnu nad krásně zeleným trávníkem, ten můj, moje bývalá chlouba, je nadobro spálený. No co nadělám... Diana G.

    OdpovědětVymazat
  2. Leničko vždy se ráda potěším fotkami a povídáním od vás, umíte vykouzlit z mála velkou krásu a pohodu. Také jsme měli na léto seznam prací a také jsme z něj takřka nic neodškrtli. Čekáme na ochlazení, sklízíme pečená jablka rovnou ze stromu. Afrikány a cínie jen přežívají,gladioly nemají sílu vykvést, budu muset přeorganizovat skladbu kytek na záhonech, příští rok letničky do stínu a na zbytek suchomilné trvalky.Zdraví Vás Jitka Pivcová

    OdpovědětVymazat
  3. Leni, tak mi chyběly tvoje fotky z vašeho krásného bydlení. Je to relax, nádhera, dívám se pořád dokola:-) Pěkné dny přeji. Lucka

    OdpovědětVymazat
  4. Lení, krásně letně, zeleně a kvetoucí pohodu v letošním parném létě u Vás máte !
    U nás je už jen spálená tráva, květy rostou snad rovnou sušené, už nemám ani co dát do vázy :-(
    užívejte posledních srpnových dní!
    A díky za odpověď ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Leni ahoooj, pááááni zahrada krásně zarůstá, vypadá to naprosto dokonale, onehdá jsem u mamky koukala na nějaký časopis, ve kterém je Tvoje bydlení, a to je změna jak hrom.
    Leni užívej poslední prázninové dny a pa pa Zuzka morkusovic

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná zahrada a bydlení Leni. Je vidět Vaše ruce jsou všude. Obdivuji zelenou trávy, my máme letos vše spálené na troud. Musím se zamyslet nad velkými stromy, aby bylo na zahradě více stínu, takto to naše zahrada nedává. Jsem ráda, že jsou nové příspěvky už mi bylo smutno, ráda na váš blog chodím pro inspiraci!!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den, Leničko! Děkuji za všechny čtenářky, že jste se po dlouhé době ozvala a vložila přenádherné fotečky!!! Tolik mi Váš blog chyběl... Vaše stodola i zahrada je okouzlující a inspirativní. Lahoda pro oko a duši! Prosím, pokračujte s blogem dál a dál a dál a dál a dááááál!:-)
    Romana

    OdpovědětVymazat
  8. To je nádhera! Ty hortenzie jsou na slunci? Tam se jim u nás nedařilo a letos už vůbec ne.

    OdpovědětVymazat
  9. Jupí, Leni, ani nevíš, jakou jsi mi uděla radost, že zase píšeš na blog ... už tu bez tebe bylo trochu smutno ....Marki

    PS: Krásné fotky .... ta zahrada, stodola ....ach.

    OdpovědětVymazat
  10. Jedním slovem NÁDHERA :-) … hlavně závidím ty vzrostlé stromy v pozadí, ty mi na mé zahradě hrozně chybí ...

    OdpovědětVymazat
  11. Žiadne poškodenie ani únavu od horúčav na fotkách nie je vidno, všetko vyzerá parádne!
    L

    OdpovědětVymazat