neděle 23. října 2016

Homeopatika...

..používáme již několit let.A protože nástává ono období, kdy jsem více nemocní tak vám zkusím doporučit člověka,který se tím zabývá a léčí pouze přírodou.

Používáme přírodní lék na angíny,chřipky atd.já sama kdysi dokonce i na psychiku.

Ještě něž jsem tyto léky znala,měl můj syn první antibiotika v roce, pak už jen homeopatika.

Bohdan Vrabec homeopat ,pro mě velký člověk.

Moje první návštěva před lety u něj mě jen utvrdila v tom,že důvěřuju více přírodě a jsem na takové léčení duševně připravená.

 

Moje zatím největší zkušenost s jeho léčbou je...

...bohužel,když jsem v dětství trpěla na angíny a doktoři antibiotikama nešetřili, mi zničili  sluch.Když mi bylo tak dvanáct, uvědomila jsem si jak mi píská v uších.Něco hrozného,naštěstí musím říct,že jsem si jako dítě zvykla,ale roky přibývaly a pískání zesilovalo.Bohužel jsem došla až k meniérovu syndromu.

Nechutné motání hlavy,zvracení,rotace,že nevíte jak to zastavit a ono to nejde ,musí to odeznít samo,to trvá i několit hodin.

Pak pár dní klid a pak zase a zase.Chvíli to trvalo,ale jeho léčba mi opět pomohla a vlastně stále pomáhá.

Za poslední týdny jsem konečně po roce postřehla velké zlepšení a pískání dokonce občas ustává.

Už zase slyším ticho pro někoho normální jev pro mě dar z nebes.

Doktoři mi tvrdili,že je to neléčitelné.

Co je,ale důležité získáváme stále větší imunitu a tak se nám nemoce skoro vyhýbají.

 A hlavně vím,že člověk musí být skutečně vnitřně přesvědčený a léčba zabírá.

Pokud to v sobě nemáte ,nemá to smysl.

Je to moje zkušenost s člověkem,který chtěl zkusit cokoliv,ale neměl v sobě a tak to nefungovalo.

Vkládám odkaz,myslím,že to má smysl.Lenka






Co je homeopatie | Bohdan Vrabec - Homeopatie



4 komentáře:

  1. Zcela souhlasím s tím,že všechny nemoci vznikají v hlavě a jsou odrazem naší psychiky.Naštěstí lékaře moc nepotřebujeme,o homeopatech vím,ale zkušenost ne.Každopádně tahle cesta ke zdraví se mi zdá lepší,pokud to lze nahradit tu klasickou léčbu.Samé zdravé dny přeju ze srdce vám všem doma.H.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den Leničko,moc Vás zdravím ,řeším úplně stejný problém s pískáním v uších jako Vy, akorát příčina je jiná.Začalo to, ne mou vinou ,ránou do hlavy a asi za týden mi začalo pískat v uchu,no a už to bude za chvíli rok.Brala jsem léky na prokrvení, chodím na akupunkturu,ale stále pískání přetrvává.K panu léčiteli to mám celkem daleko, jsem z Frýdku-Místku.Můžete mi prosím napsat včem spočívá léčba,která Vám pomáhá?Děkuji za zprávu Gabka P.

    OdpovědětVymazat
  3. Ha, mně je 34 a někdy na základce jsem si jednoho večera ve vaně uvědomila, že mi v uších pro změnu šumí a od té doby to nepřestalo. Na odkaz určitě mrknu! Mějte se pěkně, Lenko :)!

    Silva

    OdpovědětVymazat
  4. Dostala jsem na Vás odkaz, poněvadž mě úporně trápí stejná nemoc, Meniérův syndrom. V rukou mám čerstvě homeopatika, tak se kochách nadějí (mou poslední), že se mi blýská na lepší časy a ty strašlivé stavy pominou.

    OdpovědětVymazat